Fotoalbum

Zaterdag 6 november 2021 hadden wij de Mx 5 Owners club weer te gast. Het was een leuke dag waarop de leden hun gezamenlijk hobby met elkaar konden delen. Rond 14.00 uur vertrok de stoet voor een korte rit naar het strand van Castricum. Wij kijken naar de volgende clubdag uit!!

De Mx 5 Owners club was zaterdag 24 maart 2018 bij ons te gast. Voor de leden was er deze dag één hefbrug beschikbaar om de eigen auto van onderen te bekijken en/of zelf kleine reparaties uit te voeren. Op de andere brug werd door ons flink olie ververst en overige reparaties/onderhoud uitgevoerd. De firma Brilliant Restyle was er om kleine deukjes weg te werken en er was voldoende eten en drinken om er een leuke dag van te maken. Dat is dan ook prima gelukt. Een niet al te grote club met leuke mensen. Wat ons betreft...tot een volgende keer !!

In het weekend van 8 en 9 april 2017 waren er weer nationale races op Zandvoort , waaronder die in de MX 5 klasse. Deze foto's zijn van de zondag.

Vandaag, op 13 februari 2016, vierden we de opening van het nieuwe pand in de Hefnerstraat 13 te IJmuiden met een open dag. Het was gezellig druk. Met dank aan Mazdadealer Velserbeek die de nieuwe Mazda MX 5 ND afstond om onze bezoekers kennis te laten maken met deze nieuwe telg in de MX familie.

Op zaterdag 17 oktober 2015 hadden we een primeur in huis. Van Dealer Velserbeek uit Velserbroek kregen we de nieuwe MX 5 ND ter beschikking. Tientallen klanten van Mx 5 Sports maakten kennis met deze prachtige nieuwe telg uit de Mx reeks. Er werd gekeken, bewonderd maar bovenal proefgereden. De meningen waren unaniem. Mooie vorm, heerlijke motor en een uitstekend rijcomfort. Bijgaande foto's spreken voor zich.Een reactie op Fotoalbum

  1. Bedankt voor de gastvrijheid.