Mx 5 verkopen?

Stop je met je hobby of heb je een andere reden om je Mx 5 te verkopen, neem dan eerst contact met ons op. Wij bieden je een reële prijs voor je auto. Daarvoor hoeft hij niet in topconditie te zijn. Ook voor auto’s met werk hebben we belangstelling.

Motorschade
Omdat wij zelf een afdeling hebben waar we de motoren van alle typen Mx 5 reviseren kun je ook met je auto met motorschade bij ons terecht. Om hem te laten reviseren maar ook om hem aan ons te verkopen of in te ruilen bij de aanschaf van een andere Mx 5.

Alle typen
Wij kopen alle typen van de Mx 5 in. Of je een NA, NB(FL), NC of ND hebt, bel of mail ons gerust om een prijsvoorstel te ontvangen. Of kom even langs zodat we samen naar je auto kunnen kijken om hem op de juiste waarde te taxeren. Wel even bellen voor een afspraak zodat we de tijd voor je kunnen nemen.

Interesse?
Bel ons dan gerust op als je langs wilt komen. Buiten kantooruren met; 06-46340801. Liever eerst schriftelijk een indicatie? Dat kan ook. Mail ons dan met wat gegevens en foto’s van je auto. Wij nemen dan contact met je op of sturen je ommegaand een bod op je auto. Ons e-mailadres is info@mx5sports.nlReacties zijn gesloten.