Occasions

Zeer mooie en goed onderhouden Mazda Mx 5, 20e Anniversary. Dit is een rijk uitgerust jubileummodel met lederen interieur met stoelverwarming en de kenmerkende zwarte 10 spaaks lichtmetalen velgen. Hij is voorzien van een volledig gereviseerde motor . Goede audio-installatie met bediening op het stuur. Wij leveren deze auto af met een grote beurt en 3 maanden garantie. Inruil is mogelijk. Mail of bel voor alle informatie of de afspraak voor een proefrit. Na werktijd met 06-46340801.

Voor een van onze relaties bieden wij deze snelle Mazda Mx 5 1.8 NA aan. Hij is uitgevoerd met een MOSS Eaton MP62 Supercharger (+50pk) met TDR spanningrol upgrade en hitteschild, powercard pro / timing card Piggy back (PnP TDR harnass)- Innovate lc-1/xd-1 wideband O2 sensor (nu niet aangesloten)- Il motorsport radiator- V-MAXX hoogte verstelbare schokbrekers (originele veerverhouding achter/voor)- Motorsteunen (flyin miata 40% stijver)- Siliconen koelslangenset zwart - Iridium bougies - Raceland spaghetti spruitstuk 4-2-1 - EPS roestvrijstale uitlaat. Wij leveren deze 1.8 NA zonder meerkosten af met een grote beurt en drie maanden garantie. Inruil is mogelijk. Mail of bel voor meer informatie of voor de afspraak voor een proefrit. Na werktijd met 06-46340801.

Voor een van onze relaties verkopen wij deze fraaie Mazda Mx 5, 1.6 NA met de 115 pk sterke motor. Hij heeft er 220.000 goed onderhouden kilometers opzitten. Rekeningen ter inzage. Deze auto is in prima technische staat. Hij is altijd bij ons onderhouden. Ook de cabriokap en lak zijn in zeer goede conditie. Voorzien van lichtbruin lederen interieur met glazen windscherm, radio, chromen instaplisten, roestvrijstalen uitlaat en mooie lichtmetalen velgen met prima banden. Deze auto wordt afgeleverd met een grote beurt en 3 maanden garantie. Inruil is mogelijk. Mail of bel voor meer informatie of de afspraak voor een proefrit. Na werktijd met 06-46340801.

Voor een van onze relaties bieden we deze Mazda Mx 5 1.6 NB Facelift met een gereviseerde motor aan. Hij is uitgevoerd in de gewilde kleurcombinatie groen metallic met een zwart lederen interieur met stoel verwarming. Wij leveren deze Mx 5 af zonder meerkosten maar met 3 maanden garantie een servicebeurt. Inruil is mogelijk. Mail of bel voor meer informatie of voor de afspraak voor een proefrit. Na werktijd met 06-46340801.

Voor een van onze relaties verkopen wij deze zeer mooie Mazda Mx 5 1.5 ND Sky-Active Exclusive van 2015 met Lederen interieur en Navigatie. Hij heeft 186.000 km gereden. km gereden. Zeer complete auto met alle mogelijke accessoires. Wij leveren deze auto zonder meerkosten af met een grote beurt en drie maanden garantie. Bel of mail gerust voor meer informatie of de afspraak voor een proefrit. Na werktijd met 06-46340801.

Wegens inruil verkregen , Mazda Mx 5 1.8 NC uit 2006. Hij is uitgevoerd in een stijlvolle heldere blauwe kleur met een zwartlederen interieur voorzien van stoelverwarming. Motorisch en technisch in prima staat. Lichtmetalen velgen met zeer goede banden. Hij beschikt over een Bose audio-installatie, Keyless entry en airco. MEENEEMPRIJS met nioeuwe APK nu € 5.950.-. Hij wordt zonder meerkosten maar met 3 maanden garantie afgeleverd en wordt voorzien van nieuwe APK voor € 6.950.- Mail of bel voor meer informatie of voor het maken van een proefrit. Na werktijd met 06-46340801.

Wij bieden deze zeer goede Mazda Mx 5 1.6 NB Facelift uit 2001 aan. Hij is uitgevoerd in de mooie kleurcombinatie groen metallic met een zwart/groen lederen interieur met stoelverwarming. Technisch en optisch in uitstekende staat. Geen roest. Hij staat op fraaie brede lichtmetalen wielen met prima banden. Inruil is mogelijk. Wij leveren deze auto af met een grote beurt, nieuwe APK en drie maanden garantie. Mail of bel voor meer informatie of de afspraak voor een proefrit . Na werktijd met 06-46340801.

Voor een van onze relaties bieden wij deze Mazda 1.8 NB 10th Anniversary aan. De meest gewilde versie van dit type met de 140 pk sterke 1840 cc motor, de 6 versnellingsbak en het Bilstein sportonderstel. Hij is in prima staat van onderhoud en heeft een roestvrije carrosserie. Het kenmerkende blauwe interieur is in zeer goede staat. Erg originele auto. Hij wordt zonder meerkosten maar met 3 maanden garantie afgeleverd en wordt voorzien van nieuwe APK. Mail of bel voor meer informatie of voor het maken van een proefrit. Na werktijd met 06-46340801.

Voor een van onze relaties verkopen wij deze fraaie Mazda Mx 5 1.6 NA met de 115 pk sterke motor. Hij heeft 186.000 km gereden. Deze auto is in prima technische staat. Hij is altijd bij ons onderhouden. Voorzien van lichtbruin lederen interieur, radio, chromen instaplijsten, roestvrijstalen uitlaat en de originele lichtmetalen velgen met prima banden. Hij is beveiligd met een startonderbreking. Hij wordt afgeleverd met een grote beurt en 3 maanden garantie. Inruil is mogelijk. Mail of bel voor meer informatie of de afspraak voor een proefrit. Na werktijd met 06-46340801.

Voor een van onze relaties verkopen wij deze mooie en rijk uitgeruste Mazda Mx 5 1.8 NC uit 2006. Hij heeft een door ons gereviseerde motor met volledige garantie, dus weer goed voor de volgende 200.000 km. Hij heeft veel opties waaronder; zwart lederen interieur met stoelverwarming, Bose audioinstallatie met bediening op het stuur, keyless go, originele lichtmetalen wielen met prima banden. We leveren deze Mx 5 zonder meerkosten af met een grote beurt, nieuwe APK, en drie maanden garantie. Inruil is mogelijk. Mail of bel voor meer informatie of voor een uitgebreide proefrit. Na werktijd met 06-46340801.

In nieuwstaat. Slechts 47.700 km gereden. Zes versnellingen. In de mooie kleurcombinatie donkergrijs metallic met bruin lederen interieur. Zeer veel opties waaronder; Bose audiosysteem inclusief hoofdsteunspeakers, touchscreen multimedia navigatiescherm, DAB+ radio, dynamische LED verlichting voor, grootlichtassisstent, keyless entry, keyless start/stop knop, Navigatie, Cruise control, Dodehoeksensor, Rijbaanwisseldetectie . De auto wordt afgeleverd met nieuwe APK. Inruil is mogelijk. Mail of bel gerust voor alle verdere informatie of voor de afspraak voor een proefrit.

Zeer mooie Mazda Mx 5 1.8 NC van 2006 met 186.000 km op de teller. Met een totaal gereviseerde motor met garantie. Moet nog ingereden worden. Mooie kleurcombinatie grijsmetallic met zwart lederen interieur met stoelverwarming. Keyless entry. Pioneer audioinstallatie met DAB+ ontvanger voor loepzuivere weergave, Usb aansluiting en handsfree bellen. Fraaie lichtmetalen wielen met prima banden. We leveren deze auto zonder meerkosten af met een grote beurt, nieuwe APK keuring en 3 maanden garantie. Mail of bel voor meer informatie of een proefrit. Na werktijd met 06-46340801.

Voor een van onze relaties bieden wij deze zeer mooie Mazda 2.0 NC Coupe aan. De uitvoering met de 160 pk sterke motor en het gebruiksvriendelijke elektrisch opklapbare dak. Deze auto is optisch en technisch in topstaat en is altijd goed onderhouden. Voorzien van bruin lederen interieur met stoelverwarming, airco en een Bose audio-installatie, met audiobediening op het stuur. Mooie lichtmetalen velgen met prima banden. Wij leveren deze auto zonder meerkosten af met 3 maanden garantie. Inruil is mogelijk. Mail of bel voor meer informatie of voor de afspraak voor een proefrit. Na werktijd met 06-46340801.

De Phoenix is een van de meest gewilde Mazda Mx 5 NB. Met de mooie kleurcombinatie grijs metallic met een bruin lederen interieur en fraaie lichtmetalen wielen. Het Phoenix Interieur beschikt over witte tellerplaten en chromen elementen. Hij is van 2002 en heeft 204.000 km gereden. Van binnen en van buiten maar ook technisch is deze NB in topstaat en roestvrij. We leveren deze auto zonder meerkosten af met drie maanden garantie. Inruil is mogelijk. Mail of bel voor meer informatie of de afspraak voor een proefrit. Buiten werktijd met 06-46340801.

Voor een van onze relaties bieden wij deze zeer mooie Mazda 1.8 NC Niseko aan. Deze auto is optisch en technisch in topstaat. Hij heeft slechts 67.000 km gelopen. Op het onderhoud is nooit bezuinigd. Voorzien van bruin lederen interieur met stoelverwarming en een goede audio-installatie. Mooie lichtmetalen velgen met prima banden. Wij leveren deze auto zonder meerkosten af met 3 maanden garantie. Inruil is mogelijk. Mail of bel voor meer informatie of voor de afspraak voor een proefrit. Na werktijd met 06-46340801.

Voor een van onze vaste relaties bieden wij deze Mazda Mx 5 NC Niseko aan. De gewilde uitvoering met de mooie kleurstelling lichtblauw metallic met een bruin lederen interieur met stoelverwarming. Hij verkeert in absolute nieuwstaat. Hij heeft er maar 83.000 kilometer opzitten. Hij is optisch en technisch in zeer goede conditie. Deze NC is altijd bij ons in onderhoud geweest. De boekjes zijn erbij evenals de twee originele sleutels. Wij leveren deze auto zonder meerkosten af met APK keuring en drie maanden garantie. Inruil is mogelijk. Mail of bel voor meer informatie of de afspraak voor een proefrit. Na werktijd met 06-46340801. Via whatsapp ook welkom.

Zeer mooie Mazda Mx 5 1.8 NC, uit 2006, groen metallic. Deze auto is altijd bij ons onderhouden. Onlangs nog voorzien van een nieuwe koppelingset. Leuke originele auto voor een prima prijs. 162.000 km. Drie maanden garantie. Inruil is mogelijk. Mail of bel voor meer informatie of voor een proefrit. Na werktijd met 06-46340801.

Mooie Mazda Mx 5 1.8 NC , kleurcombinatie grijs metallic lak met zwart lederen interieur met stoelverwarming en airco-matic. Originele lichtmetalen velgen met prima banden. Technisch en optisch in prima staat. Hij heeft 163.000 km gereden. Deze auto wordt geleverd met een grote beurt, nieuwe APK en drie maanden garantie. Inruil is mogelijk. Mail of bel voor meer informatie of de afspraak voor een proefrit. Na kantooruren met 06-46340801.

In prima staat verkerende Mazda M 5 1.8 NC Coupe van 2007. De uitvoering met de elektrische cabriokap. Wij hebben hem, voorzien van een totaal gereviseerde motor. 0 kilometer gereden!! Originele aluminium velgen met prima banden. Net interieur met radio cd installatie en airco. Met nieuwe APK. Drie maanden garantie. Inruil is mogelijk. Mail of bel voor meer informatie of een proefrit. Na werktijd met 06-46340801.

Voor een van onze relaties bieden wij deze mooie Mazda Mx 5 2.0 NC uit 2007 aan. Het is een van de mooiste uitvoeringen met 6 versnellingen een Bilstein sportonderstel. In de mooie kleurcombinatie zwartmetallic met lichtbruin lederen interieur met stoelverwarming. Goede audio installatie met handsfree bellen en audiolink voor de eigen muziek . Xenon verlichting. Mooie 17 inch velgen met prima banden. Hij is optisch en technisch in bijzonder goede staat. Deze auto wordt afgeleverd met een grote beurt en drie maanden garantie. Mail of bel voor meer informatie of de afspraak voor een proefrit. Na werktijd met 06-46340801.

Deze in Mazda MX 5 1.6 Art Vin is in 1996 in Nederland geleverd. Hij van de eerste eigenaar en verkeert optisch en technisch in uitmuntende staat. In zijn 25 jarig bestaan heeft hij er iets meer dan 100.000 originele kilometers opzitten !! Het Nationale Autopas rapport is aanwezig. Het betreft de zeldzame Art Vin uitvoering. Daarvan zijn er in totaal 40 geleverd; dit is nummer 8 uit deze kleine serie. Natuurlijk uitgevoerd in de bekende kleurcombinatie Merlot Mica (rood) met beige softtop en beige lederen interieur. De hardtop en de beige softtop werden bij de aanschaf destijds tegen meerprijs meegeleverd. De hardtop is in de kleur van de auto. Investeer nu in deze schitterende NA want….de prijzen van goede NA’s lopen per maand op!! Hij wordt geleverd met nieuwe Apk en drie maanden garantie. Inruil is mogelijk. Mail of bel voor meer informatie of de afspraak voor een proefrit. Buiten kantooruren met 06-46340801.

In mooie staat verkerende Mazda Mx 5 1.8 NC. Het betreft de speciale uitgave Niseko met bruin lederen interieur, stoelverwarming, aircomatic en bruine stoffen softtop. Hij heeft een Bose audio installatie met bediening op het stuur. Optisch en technisch in prima staat en helemaal origineel. Hij is bij ons onderhouden en heeft 140.000 km gereden. Wij leveren hem zonder meerkosten af met een grote beurt en drie maanden garantie. Inruil is mogelijk. Mail of bel voor meer informatie of voor de afspraak voor een proefrit. Na werktijd met 06-46340801.

Mooie, in originele staat verkerende Mazda Mx 5 1.8 NC Mithra.In de kenmerkende kleurstelling radiant ebony met een licht lederen interieur. Bouwjaar juni 2007 en maar 116.000 kilometer gereden. Zowel optisch als technisch in uitstekende staat. Originele lichtmetalen velgen met prima banden. Tegen meerprijs met hardtop in de kleur van de auto. Deze auto wordt afgeleverd met een grote beurt, nieuwe Apk en drie maanden garantie. Inruil is mogelijk. Mail of bel voor meer informatie of voor het maken van een proefrit. Na kantooruren met 06-46340801.

Voor een van onze relaties bieden wij deze mooie Mazda Mx 5 1.8 NC Coupe aan. Met elektrisch bediende harde cabriokap. Hij heeft 121.200 km gereden. Deze auto is altijd bij ons onderhouden en verkeert optisch en technisch in uitstekende staat. Originele lichtmetalen velgen met prima banden. Lederen interieur met stoelverwarming. Met drie maanden garantie. Mail of bel voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een proefrit. Na werktijd met 06-46340801.

Voor een van onze relaties bieden wij deze fraaie Mazda Mx 5 1.8 NC aan. Kilometerstand 200.xxx km met een motor die er aantoonbaar maar 130.000 km heeft opzitten. Deze NC is goed onderhouden en in prima staat. Hij is uitgebreid met veel accessoires waarbij niet op de kosten gelet is met o.a: cruise control op het stuur (OEM!), chromen bagagerek, stoelverwarming met 2 standen, automatische airco, z.g.a.n. Borbet lichtmetalen velgen, set goede winterbanden, Tein Street Advanced verstelbare vering, Mazda RX-8 stabilisatiestangen achter, K&N Apollo kit, Allutec strut_bar, deurbushes, mistlampen, variabele ruitenwisserinterval. Hij wordt geleverd met drie maanden garantie. Inruil is mogelijk. Mail of bel voor meer informatie of voor het maken van een proefrit. Na werktijden met 06-46340801.

De enige 2 liter ND Sakura in Nederland. Deze auto is van april 2018 en heeft pas 68.000 kilometer gereden. Hij is in absolute nieuwstaat. In de prachtige kleurcombinatie zwart met lichtbeige lederen interieur en rood stoffen dak. Niet-rokers auto. Alle denkbare opties zijn aanwezig zoals: Aanpasbare verlichting, ABS, Airbags, Armsteunen, Hellingassistentie, Rijstrookwissel detectie, Automatisch dimmende binnenspiegel, Automatische airconditioning, Bandendrukcontrolesysteem, Bluetooth, Boordcomputer, CD-speler, Centrale vergrendeling zonder sleutel, Cruise control, Digitale DAB-radio tuner, Elektrische ramen, Elektrische zijspiegels, Elektrisch verwarmde stoelen, ESP, Geïntegreerde streaming van muziek, Bose audiosysteem, Hands-free carkit, Isofix (bevestiging voor kinderstoeltje), Lederen stuur, LED-koplampen, Led-rijlichten, Lichtmetalen velgen, Lichtsensor, Multifunctioneel stuur, MZD Connect met 7 Inch Kleurenscherm, Multi Commander en toegang tot Internetradio en Sociale Media via Smartphone. Regensensor, Startonderbreker, Start-stopsysteem, Stuurbekrachtiging, Touchscreen, Traction control, 2 x USB-poort plus AUX, Voice control. Inruil mogelijk. Bel voor meer informatie of het maken van een afspraak. Buiten kantooruren 06-46340801

We hebben weer een Mazda Mx 5, 2.0 NC met 6 versnellingen en sportonderstel. Zeer rijk uitgerust met lederen interieur, stoelverwarming, BOSE audio installatie, originele lichtmetalen velgen . Zeer goed onderhouden. Zowel technisch als optisch in prima staat. 177.000 km. Drie maanden garantie. Inruil is mogelijk. Mail of bel gerust voor meer informatie of voor de afspraak voor een proefrit. Buiten werktijd met 06-46340801.

Mooie Mazda Mx 5 1.6 NB. Technisch en optisch in zeer goede staat. Prima onderhouden. Met stoffen softtop, Koni schokbrekers, rolkooi, RVS uitlaatsysteem , OZ lichtmetalen velgen met nieuwe banden. We leveren deze auto af zonder extra kosten, met nieuwe APK en drie maanden garantie. Inruil is mogelijk. Mail of bel voor meer informatie of voor een proefrit. Na kantooruren met 06-46340801.

Voor een van onze relaties verkopen wij deze Mazda Mx 5 NB met de bekende, 146 pk sterke 1800 motor. Hij beschikt over een nieuw stoffen kap, grotere sportremmen, een open luchtfiltersysteem, RVS uitlaat, mooie originele lichtmetalen velgen en hij is verlaagd. Hij heeft er 189.000 kilometer opzitten en is altijd goed onderhouden. Hij wordt geleverd met 3 maanden garantie. Mail of bel voor meer informatie of voor het maken van een proefrit. Na werktijd met 06-46340801.

We hebben een mooie Mazda Mx 5 1.8 NC met een volledig gereviseerde motor te koop. Nul kilometer. De auto is technisch en optisch in prima staat. Leuke originele NC die goed is voor vele jaren onbezorgd rijplezier. Met Bose audioinstallatie. Drie maanden garantie. Inruil is mogelijk. Mail of bel voor meer informatie of een afspraak voor een proefrit. Na werktijd met 06-46340801.

Voor een van onze relaties verkopen wij deze Mazda Mx 5 1.6 NB van 2000. Nederlandse auto. 190.000 km. Fraaie kleurcombinatie zwart met licht lederen interieur. Deze auto wordt geleverd met nieuwe APK. Mail of bel voor meer informatie of voor de afspraak voor een proefrit. Na werktijd met 06-46340801.

Deze “ Unplugged “ uitvoering is een van de mooiste NB’s die gemaakt zijn. De typische combinatie van grijsmetallic lak en roodzwart lederen interieur ( met stoelverwarming) en lichte wijzerplaten geeft hem een heel eigen karakter. Deze NB unplugged is geheel in originele staat, inclusief de fraaie lichtmetalen wielen. Hij is zeer goed onderhouden en voorzien van nieuwe banden (0 km), nieuwe distributieset, de wielen hebben een nieuwe poedercoating in de originele kleur, hij is voorzien van een z.g.a.n. stoffen cabriokap. Hij is volledig roestvrij en heeft er 220.000 km opzitten. Deze auto wordt geleverd met nieuwe APK en drie maanden garantie. Inruil is mogelijk. Mail of bel voor meer informatie of de afspraak voor een proefrit. Na werktijd met 06-46340801.

We hebben een mooie Niseko in de mooiste kleuren van deze speciale uitvoering. Hij heeft er pas 125.000 kilometer opzitten. Hij is geheel in originele staat dus met het bruin lederen interieur met stoelverwarming en een bruin stoffen dak. De 160 pk tweeliter motor maakt hem tot een van de gewildste NC’s. Zoals u van ons gewend bent wordt deze auto geleverd met nieuwe APK en drie maanden garantie. Inruil is mogelijk. Mail of bel voor meer informatie of de afspraak voor een proefrit. Buiten kantooruren met 06-46340801.

Voor een van onze relaties verkopen wij deze erg goede Mazda Mx 5 1.8 NB. Deze auto heeft een sportonderstel, short shift schakelpook , rondom EBC remmen, gave lichtmetalen wielen en een zo goed als nieuw stoffen cabriokap. Een probleemloze auto met nieuwe APK tot juli 2021. Mail of bel voor meer informatie of de afspraak voor een proefrit. Na werkuren met 06-46340801.

Deze Mazda Mx 5 Niseko van 2009 is zo goed als nieuw. Bijzonder goed onderhouden auto met een van de de karakteristieke kleurcombinaties van een Niseko; grijsmetallic met een bruin lederen interieur. Mooie uitvoering met o.a. Xenon verlichting en een Bose audio installatie. 130.000 km. Mail of bel voor meer informatie of voor de afspraak voor een proefrit. Buiten werktijden met 06-46340801.

Mooie Mazda Mx 5 1.8 NC uit 2007 die er nog geen 54.000 kilometer op heeft zitten. Deze auto is zeer goed onderhouden en technisch en optisch in top staat. Hij is in de parelachtige kleur Stormy Blue. Alles aan de auto is in originele staat. Zo ook de lichtmetalen velgen met prima banden. Mail of bel gerust voor meer informatie. Na werktijd met : 06-46340801. Deze auto wordt geleverd met nieuwe APK en drie maanden garantie. Geen afleverkosten. Inruil is mogelijk.

Voor een relatie verkopen wij deze Mazda Mx 5 1.8 NC uit 2006. Hij is optisch en technisch in zeer goede staat. Met lederen interieur, Airco, Bose audio-installatie en lichtmetalen velgen met prima banden. Mail of bel gerust voor verdere informatie of voor het maken van een proefrit. Buiten werkuren met 06-46340801.

Mooie Mazda Mx 5 1.8 NC van 2007. Deze auto is altijd prima onderhouden en verkeert in zeer goede staat . Hij heeft maar 115.000 kilometer gereden. Met mooie brede lichtmetalen velgen voorzien van zo goed als nieuwe banden. Stoffen interieur met stoelverwarming, airco en Bose audio installatie met 6 cd wisselaar . Drie maanden garantie. Inruil is mogelijk. Mail of bel voor meer informatie of voor de afspraak voor een proefrit. Na werkuren met 06-46340801.

Mooie Mazda Mx 5 1.6 Facelift van maart 2002 met 170.000 km op de teller. Geen roest . Met de originele lichtmetalen velgen en prima banden. In zeer goede staat . Hij wordt afgeleverd met een grote beurt, nieuwe APK en drie maanden garantie. Inruil is mogelijk. Bel voor meer informatie of de afspraak voor een proefrit. Na kantooruren 06-46340801.

Voor een van onze relaties verkopen we deze erg mooie Mazda Mx 5 uit 2000. Het gaat om een van de sportiefste uitvoeringen van de NB met de 140 pk sterke 1840 cc motor en 6 versnellingen. Deze auto is in bijzonder goede staat en altijd prima onderhouden. Hij heeft pas 128.000 km gereden. Mail of bel voor meer informatie of voor het maken van een proefrit. Na werktijd met 06-46340801.

Dit is een heel bijzondere 1800 NA uit 1995. Door de firma Stickel in Duitsland zijn tussen de 5 en 10 Stickel Editions gemaakt. Van deze zwart/rode zijn er 2 gemaakt. Het is een erg mooie uitgaven met een volledig rood lederen interieur. Deze auto is altijd door ons onderhouden. Prachtige uitgave en in topstaat . Hij heeft er nu 133.000 kilometers opzitten en de sluitende historie is erbij. Er is een Taxatierapport van een beëdigd taxateur bij uit 2017 waarin de waarde toen al werd bepaald op € 9.000.-. Mail of bel voor meer informatie of de afspraak voor een proefrit. Buiten kantooruren met 06-46340801.

Deze 10th Anniversary is in verbluffende staat. Hij heeft er pas 109.000 km op zitten en is zijn leven lang binnen gestald geweest. Dat is aan de hele auto goed te zien. Hij is werkelijk als nieuw met geen enkel spatje roest. Natuurlijk heeft deze meest gewilde NB uitvoering de sterke 1800 motor, 6 versnellingen en het bekende Bilstein onderstel en de originele chromen velgen met uitstekende banden. Hij wordt afgeleverd met een grote onderhoudsbeurt, nieuwe APK en 3 maanden garantie. Inruil is mogelijk. Mail of bel voor meer informatie of de afspraak voor een proefrit. Buiten werkuren met 06-46340801.

Mooie en zeer goed onderhouden Mazda Mx 5 1.8 NC van 2006 die maar 105.000 kilometer heeft gereden. Met onlangs rondom vervangen remschijven en blokken. Mooie lichtmetalen velgen met prima banden. De auto wordt afgeleverd met een grote onderhoudsbeurt, nieuwe APK en 3 maanden garantie. Mail of bel voor meer informatie of voor de afspraak voor een proefrit. Na kantooruren 06-46340801.

Mooie Mazda Mx 5 NB van december 2002 met de 140 pk sterke 1840 cc motor en 6 versnellingen met maar 106.000 km op de teller. . Technisch en uiterlijk in zeer goede staat. Hij heeft een fraai lederen interieur met stoelverwarming en AIRCO. Deze auto is altijd door de Mazda dealer onderhouden . Alle rekeningen en historie zijn bij de auto. Mail of bel voor meer informatie of voor het maken van een proefrit. Na werktijd met 06-46340801, Inruil is mogelijk.

Goede Mazda Mx 5 NB van 1999. Regelmatig onderhouden en prima rijdend. Is onlangs nog APK gekeurd. Mail of bel voor meer informatie of de afspraak voor een proefrit. Buiten kantooruren 06-46340801

Zeer mooie en goed onderhouden Mazda Mx 5 1.6 NB (115 pk) met 160.000 km op de teller. Absoluut zonder roest !! Alle boekjes en historie zijn bij de auto. Met mooie stoffen Sonnenland kap, chromen rolbeugel en prima stoffen interieur. Chromen velgen met goede banden. Apk tot november 2020. Mail of bel voor meer informatie of de afspraak voor een proefrit. Buiten kantooruren 06-46340801.

Zeer goed onderhouden Mazda Mx 5, 2.0 NC (160 pk) van 2006. Deze auto is zowel optisch als technisch in prima staat. Met zwart lederen interieur met stoelverwarming. Hoogwaardige Bose audio-installatie. Mooie 18 inch lichtmetalen wielen . Hij is licht verlaagd en heeft een sperdifferentieel voor een perfecte wegligging. Hij heeft pas 101.000 km gereden. Deze auto wordt geleverd met een grote onderhoudsbeurt, nieuwe APK en 3 maanden garantie. Inruil is mogelijk. Mail of bel voor meer informatie of de afspraak voor een proefrit. Buiten werktijd met 06-46340801.

Mooie Mazda Mx 5 1.8 NC van 2006 in zilver metallic. Van de eerste eigenaar. Zeer goed onderhouden. Met airco, lichtmetalen velgen met zeer goede banden, key less come and go, getint glas en Bose audio installatie. Met nieuwe APK en 3 maanden garantie. Inruil is mogelijk. Bel of mail voor meer informatie of de afspraak voor een proefrit. Buiten kantooruren 06-46340801.

Mooie Mazda Mx 5 NB Facelift van 2001. Erg goede auto zonder enige roest. Technisch en uiterlijk in prima staat. Met lichtmetalen wielen, goede banden en chromen bagagerekje. Met een zo goed als nieuwe stoffen kap. Hij heeft 180.000 km gereden. Bel of mail voor meer informatie of een proefrit. Deze auto wordt afgeleverd met drie maanden garantie en nieuwe APK. Inruil is mogelijk.

Zeer goed onderhouden Mazda Mx 5, 2.0 NC (160 pk) met sperdifferentieel voor een optimaal rijgedrag. Technisch in zeer goede staat en perfect in de lak. Deze NC is altijd goed onderhouden. Hij heeft een zwart lederen interieur met een kwalitatief hoogwaardige Bose audio-installatie met audiolink voor bluetooth, USB en AUX aansluiting. Hij wordt afgeleverd met een grote beurt, nieuwe APK en 3 maanden garantie. Inruil is mogelijk. Mail of bel voor meer informatie of de afspraak voor een proefrit. Buiten werktijd met 06-46340801.

Voor een van onze relaties verkopen wij deze mooie 1.6 NA Limited Edition . Zeer mooie kleurcombinatie Cristal Blue metallic met licht lederen interieur. Deze auto is altijd bij ons in onderhoud geweest. Alle facturen aanwezig. Absoluut geen roest aan de wielkasten of elders. Een eerlijke NA voor jaren rijplezier. Bel of mail voor meer informatie of de afspraak voor een proefrit . Buiten kantooruren 06-46340801.

De enige 2 liter Sakura in Nederland. Deze auto is van april 2018 en heeft pas 68.000 kilometer gereden. Hij is in absolute nieuwstaat. In de prachtige kleurcombinatie zwart met lichtbeige lederen interieur en rood stoffen dak. Niet-rokers auto. Alle denkbare opties zijn aanwezig zoals: Aanpasbare verlichting, ABS, Airbags, Armsteunen, Hellingassistentie, Rijstrookwissel detectie, Automatisch dimmende binnenspiegel, Automatische airconditioning, Bandendrukcontrolesysteem, Bluetooth, Boordcomputer, CD-speler, Centrale vergrendeling zonder sleutel, Cruise control, Digitale DAB-radio tuner, Elektrische ramen, Elektrische zijspiegels, Elektrisch verwarmde stoelen, ESP, Geïntegreerde streaming van muziek, Bose audiosysteem, Hands-free carkit, Isofix (bevestiging voor kinderstoeltje), Lederen stuur, LED-koplampen, Led-rijlichten, Lichtmetalen velgen, Lichtsensor, Multifunctioneel stuur, MZD Connect met 7 Inch Kleurenscherm, Multi Commander en toegang tot Internetradio en Sociale Media via Smartphone. Regensensor, Startonderbreker, Start-stopsysteem, Stuurbekrachtiging, Touchscreen, Traction controle, 2 x USB-poort plus AUX, Voice control. Bel voor meer informatie of het maken van een afspraak. Buiten kantooruren 06-46340801

Bijzonder mooie Mx 5 1.8 NC Coupe van 2007 met maar 98.000 km op de teller. Met volledige onderhoudshistorie. Het onderhoud is altijd door de officiële Mazdadealer gedaan waarbij op niets is bespaard! Prachtige kleurcombinatie donkergroenmetallic met zwart lederen interieur met stoelverwarming. Originele lichtmetalen velgen. Mail of bel voor meer informatie of de afspraak voor een proefrit. Buiten kantooruren 06-46340801.

In zeer goede staat verkerende Mazda Mx 5 1.6 NB Facelift met 108.000 kilometer . De volledige kilometerhistorie is erbij. Zowel technisch als optisch in prima staat. Nieuwe distributie gekregen bij 97.000 km. Met stoffen kap, mooi zwart/grijs stoffen interieur , prima banden op mooie lichtmetalen velgen. Deze auto wordt afgeleverd met een grote beurt, nieuwe APK en 3 maanden garantie. Inruil is mogelijk. Mail of bel voor meer informatie of de afspraak voor een proefrit. Na kantooruren 06-46340801.

Prachtige en originele 1.6 NB Phoenix met maar 143.000 km. Met de originele lichtmetalen Phoenix wielen en prima banden. In de mooie kleurstelling donkergrijs metallic met lichtbruin lederen interieur met stoelverwarming. Met Nardi interieur elementen en tonneau cover in de juiste kleur. Alles in zeer goede staat . Hij wordt afgeleverd met een grote beurt, nieuwe APK en drie maanden garantie. Inruil is mogelijk. Bel voor meer informatie of de afspraak voor een proefrit. Na kantooruren 06-46340801.

Voor een van onze relaties bieden we deze mooie Mazda Mx 5 2.0 Liter NC Coupé uit 2007 aan. Hij verkeert in uitmuntende staat. Deze roadster met elektrisch klapdak heeft pas 91.540 gereden. Hij beschikt over veel opties waaronder: * ABS * ESP * Billstein sportonderstel * 6 versnellingen * Limited sperdifferentieel * Xenon koplampen * Lederen stoelen met verwarming * Speciaal ingebouwd audiosysteem met topgeluid! Altijd goed onderhouden en nergens op bezuinigd. Complete tectylbehandeling! Deze auto wordt afgeleverd met nieuwe APK en drie maanden garantie. Bel of mail gerust voor verdere informatie of de afspraak voor een proefrit

Schitterende 2 liter NC Coupe van 2007. Van de tweede eigenaar. Mooie blauw metallic kleur met lichtbruin interieur. Stoelverwarming, mooie lichtmetalen velgen met prima banden. Met ingebouwde audiolink voor o.a. AUX aansluiting op het BOSE audiosysteem. Slechts 119.000 km met volledige kilometerhistorie. Met een jaar Apk en 3 maanden garantie. Bel of mail voor meer informatie of de afspraak voor een proefrit. Buiten kantooruren 06-46430801.

Voor een van onze relaties verkopen wij deze zeldzaam mooie 10th Anniversary met een zeldzaam lage kilometerstand. Uiteraard met volledige historie. Deze jubileumuitgave is in topstaat. Het onderhoud is altijd bij ons uitgevoerd en daar is nooit op bezuinigd. Deze maand is er nog een nieuwe distributie ingezet. Deze auto is al acht jaar in bezit van de huidige eigenaar die er in deze tijd zelf maar ca. 40.000 kilometer mee reed. Deze meest gewilde uitvoering van de NB is voorzien van een 6 gang versnellingsbak , een Bilstein onderstel en een lederen interieur. Hij wordt geleverd met 3 maanden garantie en inruil is mogelijk. Mail of bel voor meer informatie. Na kantooruren met 06-46340801.

Voor een van onze relaties verkopen wij deze mooie groene Mazda Mx 5 1.6 uit 2000. Hij heeft er pas 150.000 kilometer opzitten en is altijd bij ons onderhouden. Met beige lederen interieur, Nardi elementen met houten Nardistuur en chroom kofferrek. . Bel of mail voor meer informatie of voor een afspraak voor een proefrit. Na kantooruren 06-46340801.

Voor een van onze relaties verkopen wij deze prima Mazda Mx 5 NB Facelift van 2004. Erg goede auto zonder enige roest en zeer mooi in de lak. Technisch in topstaat. Dealer onderhouden. Met lichtmetalen wielen met uitstekende banden. Met goede stoffen kap. Hij heeft 150.000 km gereden. Met fraai rood/zwart lederen interieur en stoelverwarming. Bel of mail voor meer informatie of een proefrit. Buiten kantooruren: 06-46340801. Deze auto wordt afgeleverd met drie maanden garantie en nieuwe APK. Inruil is mogelijk.

Zeer goede Mx 5, 1,8 NC van 2006 met 105.000 km op de teller. Met losse hardtop in de autokleur (tegen meerprijs). Veel extra’s zoals zwarte lederen bekleding, stoelverwarming, aircomat, lichtmetalen velgen , keyless go etc. De hardtop is in de kleur Galaxy Grey. Deze is eventueel los te koop voor € 1.500.-. De auto met hardtop kost € 9.500.-. Hij wordt geleverd met nieuwe APK en drie maanden garantie. Inruil is mogelijk. Mail of bel voor meer informatie (buiten kantooruren 06-46340801) of voor de afspraak van een proefrit.

Voor een van onze relaties verkopen wij deze mooie en originele Mx 5 1.6 Miata in een leuke heldere kleur blauw. De auto is technisch en optisch in prima staat. Deze 116 pk versie van 1991 heeft pas 167.000 km gelopen. Diverse accessoires waaronder de originele airco die altijd goed is bijgehouden, cruise control , lichtmetalen velgen met prima banden, zo goed als nieuwe stoffen Sonnenland cabriokap, chromen rolbeugel en windschot. Bel of mail voor meer informatie of de afspraak voor een proefrit.

In prachtige staat verkerende Mazda Mx 5 Silver Blues of “Twins”. In de mooie kleurstelling parelmoer blauwgrijs met blauwe stoffen kap. Met blauw lederen interieur. Sportstoelen met stoelverwarming. Slecht 125.000 kilometer gereden. Technisch en optisch 100%. Absoluut roestvrij!! Bel of mail voor meer informatie of de afspraak voor een proefrit. Deze Mx 5 wordt afgeleverd met nieuwe apk en 3 manden garantie. Inruil is mogelijk.

Mooie Mazda Mx 5 1.8 NC van 2006. Met slechts 120.000 km op de teller. De volledige dealerhistorie en onderhoudsrekeningen zijn bij de auto. Hij heeft de mooie kleurcombinatie roodmetallic met een zwart lederen interieur met stoelverwarming. Originele lichtmetalen velgen met prima banden. Deze NC wordt afgeleverd met een grote beurt, nieuwe APK en 3 maanden garantie. Inruil is mogelijk. Bel of mail voor meer informatie of de afspraak voor een proefrit. Buiten kantooruren 06-46340801.

Deze Niseko Coupé is zo goed als nieuw!! Hij heeft maar 39.000 kilometer gereden. Alle onderhoudsboekjes en onderhoudshistorie van de Mazdadealer zijn erbij. Het is een auto die altijd heeft binnen gestaan en dat is goed te zien. Hij heeft de mooie Niseko kleurcombinatie Ice Blue metallic met een bruin lederen interieur. Met stoelverwarming. Audiobediening op het stuur. Met nieuwe banden op mooie lichtmetalen velgen. Hij is technisch en optisch 100%. Hij wordt afgeleverd met een grote beurt, nieuwe APK en 3 maandengarantie. Inruil is mogelijk. Bel of mail voor meer informatie of de afspraak voor een proefrit. Buiten kantooruren 06-46340801.

Zeer goede Mazda Mx 5 AUTOMAAT uit 2002 met de 140 pk sterke 1840 cc motor. Deze Mx 5 is zeer goed onderhouden. Hij heeft maar 110.000 km gelopen. Geen deuken, krassen of roest. Een erg mooie auto met diverse mooie accessoires zoals; lichtmetalen velgen, chromen rolbeugels, in de autokleur uitgevoerde hardtop, goede cabrio kap, Nardi details etc. Deze auto wordt geleverd met nieuwe APK en 3 maanden garantie. Inruil is mogelijk. Bel of mail voor meer informatie of de afspraak voor een proefrit. Buiten kantooruren 06-46340801.

Deze Mx 5 van 2006 is in topstaat. In deze auto hebben wij een nieuwe motor gezet die er pas 100 proefkilometers op heeft zitten . Goed voor de komende 10 jaar onbezorgd rijplezier. De rekeningen zijn erbij. Verder zijn alle remonderdelen (schijven, tangen en blokken) er onlangs nieuw ondergezet. Geen krassen of deuken. Mooie auto voor een uitstekende prijs. Goede lichtmetalen velgen met prima banden. Deze auto wordt afgeleverd met een grote beurt, nieuwe APK en drie maanden garantie. Inruil is mogelijk. Bel of mail voor meer informatie of het maken van een proefrit.

Deze prachtige Mazda Mx 5 1.8 NC heeft er pas 86.700 kilometer opzitten en dat zie je er aan af ook. Hij is in zeer goede staat. Geen sprake van deuken en krassen en technisch is hij 100 %. Met een zo goed als nieuw lederen interieur, lichtmetalen velgen met goede banden en aircomat. Lederen stuur met audiobediening. Deze auto wordt geleverd met nieuwe airco vulling, nieuwe Apk en 3 maanden garantie. Inruil is mogelijk. Bel of mail voor meer informatie of de afspraak voor een proefrit.

Van de 20e Anniversary zijn er alleen voor de Europese markt maar 2000 gemaakt in de kleur wit, blauw en rood. Ze hebben een chromen grille, chromen accenten in de koplampen en op de deurgrepen, chromen frames om de mistlampen, speciale 17 inch velgen en 20th Anniversary logo's. Deze “True Red “ 20e Anniversary is nummer 1110 van de 2000. Omdat we twijfels hadden over de motor hebben we er een hele nieuwe ingezet en gelijk ook de complete koppelingsset vernieuwd. Hij is dus weer klaar voor de komende 10 jaar! Alle rekeningen zijn erbij. De auto heeft er pas 200 proefkilometers opzitten. Geen krasjes, geen deukjes maar als nieuw. Hij wordt geleverd met nieuwe APK, nieuw gevulde airco, grote onderhoudsbeurt en drie maanden garantie. Inruil is mogelijk. Bel of mail voor meer informatie of voor de afspraak voor een proefrit.

Zeer goede Mazda Mx 5 van december 2003 met aantoonbaar slechts 134.000 km op de teller. Hij is verlaagd en heeft een instelbaar sportonderstel. Met nieuw Sonnenland stoffen cabriokap. Mooie lichtmetalen wielen met goede banden. Nieuwe apk en drie maanden garantie. Bel of mail voor meer informatie of de afspraak voor een proefrit. Inruil mogelijk.

Mazda Mx 5 1.8 NC Coupé met de laatste Facelift. Hij is van juli 2010, en heeft pas 47.600 km gereden. Deze NC met elektrische cabriokap is als nieuw en rijdt al nieuw. Zowel binnen als buiten in perfecte staat. Met zwart lederen interieur, Bose geluidsinstallatie met audiobediening op het stuur, stoelverwarming, rollbar, en nog veel meer. Bel of mail gerust voor meer informatie of voor een afspraak voor een proefrit. Deze auto wordt geleverd met nieuwe APK en drie maanden garantie. Inruil is mogelijk.

Voor een van onze relaties verkopen we deze schitterende Mazda Mx 5 AUTOMAAT van het jaar 2000. Hij is van binnen en van buiten als nieuw. Hij heeft 140.000 kilometer gereden en is altijd door ons onderhouden. Zeer fraaie lichtmetalen velgen, chromen rollbar, Pioneer radio cd installatie, lederen Nardi stuur Drie maanden garantie. Inruil is mogelijk. Bel of mail gerust voor meer informatie of voor de afspraak voor een proefrit.

We hebben een Mx 5 2.0 NC, 3e Generation (2005 ) in de aanbieding. Nummer 2090 van de 3500 wereldwijd geproduceerd! Misschien wel de meest gewilde NC met de oersterke tweeliter 160 pk motor, de prettig schakelende bak met zes versnellingen, sperdifferentieel, Bilstein sportonderstel, 17 inch sportvelgen met brede banden. Het interieur is van rood leder met aluminium elementen, hij heeft een Bose geluidsinstallatie, stoelverwarming, automatische airco, roll bar en windschot. Kortom de meest volledige versie. Het betreft een van de weinige origineel in Nederland geleverde auto’s met de volledige kilometerhistorie. Deze gepoetste en gepolijste, goed onderhouden auto is van binnen en van buiten als nieuw! Uiteraard 3 maanden garantie en inruil is mogelijk. Mail of bel voor meer informatie of voor de afspraak voor een proefrit 0255-577527 of 06-46340801.

We hebben hem al in huis. Deze goede 10e Anniversary hebben we onlangs in Duitsland van een particulier overgenomen. Zij was de eerste eigenaar. Alle boekjes met afgestempelde servicebeurten vanaf de eerste levering zijn erbij. Zeer goed onderhouden en in nette staat. Met hardtop in de goede kleur. Zodra we hem helemaal hebben nagekeken en de gebruikelijke grote beurt hebben gegeven komt hij in de verkoop.

Leuke en zeer goed rijdende Mazda Mx 5 1.6 ( 110 PK) Facelift van 2002 met tal van extra's zoals o.a. zo goed als nieuwe Sonnenland stoffen cabriokap, lederen interieur, Houten Nardi stuur en pook, airco, stoelverwarming, chromen kofferrek , nieuwe banden om mooie lichtmetalen velgen. Met APK. Zeer mooi in de lak. Inruil is mogelijk. Mail of bel voor meer informatie of de afspraak voor een proefrit. Telefoon: 0255-577.527 Bij afwezigheid : 06-46340801

In opdracht van een relatie bieden we aan: In zeer goede staat verkerende Mazda Mx 5 10th Anniversary. Nummer 1209 van de gelimiteerde oplage van 7500 wereldwijd!. Dit is de meest gewilde NB met het kenmerkende blauwe interieur, de 140 pk sterke 1940 cc motor, 6 versnellingsbak en Bilstein sportonderstel. Deze auto is altijd bij ons in onderhoud geweest. De motor is zeer recentelijk gereviseerd. Alle rekeningen ter inzage. Absoluut geen roest aan de dorpels en wielkasten. Geen beschadigingen aan de lak. Bel of mail voor meer informatie of de afspraak voor een proefrit. Inruil is mogelijk.

Mazda Mx 5. NC 1.8 (126 pk) Sendo. Het betreft de laatste NC facelift van juli 2014 en heeft pas 50.528 kilometer gereden. Altijd door de dealer onderhouden. Van de eerste eigenaar en schadevrij. In de mooie kleurcombinatie Cristal Blue metallic met grijs lederen interieur. De auto verkeert in absolute nieuwstaat , met o.a. Mazda groot-scherm multimedia en navigatie, stoelverwarming, audiobediening op het stuurwiel, bluetooth, boordcomputer, startonderbreker, lichtmetalen velgen, mistlampen, stoelverwarming, Tuner / Radio/ CD speler met AUX-poort, automatische climate control, metallic lak, lederen bekleding, stoelverwarming, elektrische ramen, ESP / DSC, lichtmetalen velgen 17 inch, stuurbekrachtiging, airbags voor bestuurder en bijrijder, hoofd-schouder airbags, side airbags, centrale deur-, en kofferdekselbediening, botsenergie-distributie en absorptiesysteem Mazda, roestvrijstalen dorpelplaten, antiblokkeersysteem ( ABS) en elektronische remkrachtverdeling, windscherm, derde remlicht, driepunts automatische gordels, 3-spaaks lederen stuurwiel met bediening voor audio, afsluitbare opbergvakken, diverse aluminium details, elektrisch bedienbare en verwarmde spiegels, verwarmde achterruit van glas, getint glas, thermische isolatie, bestuurderszijde zithoogteverstelling, bekerhouders in de deuren, bekerhouder in de middenconsole, lederen handremgreep versnellingspook en stuurwiel, in hoogte verstelbaar stuurwiel, compressor en bandenreparatieset. Bel of mail voor de afspraak voor een uitgebreide proefrit.

Voor een van onze relaties verkopen wij deze mooie grijs metallic Mazda Mx 5 1.6 NB van december 1999. Hij heeft slechts 117.000 km gereden. De boekjes en volledige kilometerhistorie zijn bij de auto. Deze Mx 5 is altijd prima onderhouden. Beslist geen roest aan de wielkasten en balken. Zeer goede, originele auto. Verlaagd onderstel, originele lichtmetalen velgen met z.g.a.n. banden. Lederen Nardi stuur, stoffen interieur, Pioneer radio/cd/MP3 speler met USB en AUX ingang. Elektrisch uitschuifbare antenne. Geen schade of lakbeschadigingen. Een erg nette auto voor een prima prijs. Bij aflevering zit een nieuwe APK. Bel of mail voor meer informatie of de afspraak voor een proefrit. Inruil is mogelijk.

Prachtige Mazda Mx 5 1.8 NC van 2007. Zeer uitgebreide Executive uitvoering. Slechts 100.000 km gereden. Technisch in uitmuntende staat. Schitterende kleurcombinatie blauw metallic parelmoer lak met lichtbruin interieur. Volledige historie van de auto is aanwezig. Met de volgende opties: Bluetooth carkit, Radio, Radio/CD-speler, Airco, Climate control, Centrale vergrendeling, Electr. ramen voor, Lederen bekleding, Lederen stuurwiel, Middenarmleuning voor, Niet-rokersauto, Radiobediening stuur, Stoelverwarming, Electr. verstelbare buitenspiegels, Koplampsproeiers, Lichtmetalen velgen, Softtop, Verwarmde buitenspiegels, Startonderbreking, Stuurbekrachtiging, Traction Control, ABS, Airbag bestuurder, Airbag bijrijder, Parkeersensoren, Zij-airbags voor, Mistlicht voor, Xenon verlichting. Drie maanden garantie. Inruil is mogelijk. Bel of mail voor een bezichtiging of de afspraak voor een proefrit.

Mooie Mazda Mx 5 1.8 Niseko met maar 79.000 kilometer gereden. Van binnen en van buiten een zeer mooie auto. Met het bekende en fraaie bruine lederen Niseko interieur . Met o.a. de volgende opties: automatische airco, audio installatie met radio/cd, audiobediening op het stuur, bekerhouder, in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, stoelverwarming, lichtmetalen velgen, elektrische ramen, mistlampen, traction control, ESP, ABS etc. Met nieuwe APK bij aflevering. Inruil en financiering mogelijk. Bel of mail voor meer informatie of het plannen van een proefrit. Telefoon 0255-577.527 of 06-46340801.

Voor één van onze relaties verkopen wij deze Mazda Mx 5 1.6 Miata Limited Edition. Voor de liefhebber een absoluut koopje voor een leuk project. Deze NA heeft een goede roestvrije basis om er een mooie hobby-auto van te maken. De hardtop in kleur, krijg je erbij!!! Bel of mail voor meer informatie. Telefoon 0255-577527 of mobiel 06-46340801. E-mail info@mx5sports.nl

Mazda Mx 5 1.8 NB FL van 2001. In zeer goede staat. Geen spatje roest. Alle dorpels in prima staat. Volledige tectylbehandeling in 2016. Met de sterke 1800 motor en 6 versnellingen!! Bilstein onderstel. Deze NB Facelift is altijd bij ons in onderhoud geweest. Alle rekeningen bijgaand. Onder andere van de vervangen SONNENLAND stoffen soft top met nieuwe regengoot. Gepoedercoate velgen met zeer goede banden. Met 3 maanden garantie. Inruil en financiering mogelijk. Bel of mail voor meer informatie of de afspraak voor een proefrit . Telefoon 0255-577527 of mobiel 06-46340801. E-mail info@mx5sports.nl

De mooiste tweeliter Facelift met elektrische hardtop staat bij ons te koop. Geen krasje, geen deukje, in technische nieuwstaat en slechts 95.000 kilometer gereden. We verkopen hem voor de tweede eigenaar die hem al sinds 2011 in bezit heeft. Deze auto is altijd door ons onderhouden. Alle extras zijn bij deze uitvoering standaard. Onder andere: de oersterke 2 liter motor, de 6 versnellingsbak, Limited sperdifferentieel, Bilstein sportonderstel, lederen interieur met sportstoelen, vijf standen stoelverwarming, aluminium sportpedalen, ESP, airco met climat control, cruise control, op stuur bedienbare BOSE audio-installatie met 7 speakers (automatische volumeregeling bij geopend en gesloten dak), originele GT-L lichtmetalen velgen, Bridgestone banden, voorbanden 5000 km jong. Bel of mail voor meer informatie of het plannen van een proefrit. Telefoon 0255-577.527 of 06-46340801.

Zonder twijfel een van de beste Mazda's Mx 5 NA van Nederland. Een originele Miata 1840 cc met slechts 86.000 kilometer op de teller. Uiterlijk en technisch in bijzonder goede staat. Wij verkopen hem voor de eerste Nederlandse eigenaar die er zelf 11 jaar mee heeft gereden. Met de krachtige 1840 cc motor. Zeer mooie stoffen kap. Leuke chromen elementen, sportstoelen,fraaie lichtmetalen wielen, goede banden. Een hele echte Miata voor jarenlang rijplezier. Voor meer informatie of het plannen van een proefrit bel of mail je maar even. Telefoon: 0255-577.527 of mobiel: 06-46340801

Mazda Mx 5, 1.8 NC Kenko, Laatste Facelift !! Bouwjaar 2013, 51.000 kilometer, in nieuwstaat!! In prachtige kleurcombinatie van donkergrijze metallic lak met bruin lederen interieur. Bruine Soft top, stoelverwarming, Cruise control, automatische airco, 17 inch donkergrijze aluminium velgen, mistlichten, chromen portierhandgrepen, fashion bars, ingebouwde navigatie, bluetooth, USB, MP3, Aluminium sportpedalen en nog veel meer. Drie maanden garantie en geleverd met nieuwe APK. Inruil en financiering is mogelijk. Bel of mail voor meer informatie of het plannen van een proefrit. Telefoon 0255-577.527 of 06-46340801.

In prijs verlaagd!! Mazda Mx 5 NB 1.6 NB, 1999, zwart metallic, 177.611 km, in zeer goede staat, ABS, Elektrische ramen, Elektrisch verstelbare spiegels, centrale deurvergrendeling, prachtige kleurcombinatie met het beige lederen interieur, Nardi interieur hout. Drie maanden garantie. Inruil is mogelijk. Bel of mail voor meer informatie of voor een afspraak voor een proefrit.

Voor een van onze relaties verkopen wij deze zeer mooie Mazda Mx 5 1.6 L NB Facelift van 2004. Slechts 122.790 km gereden. Deze Mx 5 is voorzien van een hardtop in de kleur van de auto met achterruitverwarming en een zo goed als nieuwe soft top. Voorzien van AIRCO. .Deze auto is altijd zeer goed onderhouden en nog geheel in originele staat. Voor meer informatie over deze of de andere occasions die we in voorraad hebben, kun je het best even mailen of bellen.

Mazda Mx 5 1.6 NB , groen metallic, 160.009 km. ABS, Airco, elektrische ramen, elektrisch verstelbare spiegels, lederen Nardi interieur, originele lichtmetalen velgen, roestvrij stalen gril, remus roestvrij stalen uitlaat, chromen rolbeugel met windschot, Altijd bijzonder goed onderhouden. Met 3 maanden garantie. Inruil is mogelijk. Bel of mail voor meer informatie of voor de afspraak voor een proefrit.

We hebben weer zo’n mooie metallic groene Mazda Mx 5 1.6 NB FL in de aanbieding. Hij is van maart 2001 en heeft pas 124.400 km gereden. Met een mooi lederen interieur plus stoelverwarming. Zo goed als nieuwe soft top. Elektrisch ramen. Elektrisch verstelbare en verwarmde spiegels. Carbon interieur-elementen. Bel voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Inruil is mogelijk.

Voor een van onze relaties bieden wij aan: Mooie, originele Engelse MG Midget 1500 van 1976. Keiharde carrosserie zonder laswerk!. Absoluut geen roest. Technisch dik in orde. Al het chroom in prima staat. Mooi interieur. Lichte schade links achter. Met Engelse documenten voor eenvoudige kentekenregistratie in Nederland.

Zeer mooie Mazda Mx 5 NC, 2.0 L, Coupé, van 2007 met slechts 111.800 km. Met de oersterke (160 pk) 2 liter motor!! In de mooie kleurcombinatie grijsmetallic met een lichtbruin lederen interieur. Met stoelverwarming. Bose geluidsinstallatie. In uitstekende staat. Met boekjes en volledige kilometerhistorie. Opties: ABS Airbags Bekleding leder Boordcomputer Centrale vergrendeling Airconditioning Climate control Cruise Control Elektrische ramen Electronic Stability Program (ESP) Isofix Lichtmetalen velgen Metallic lak Navigatiesysteem Open / panorama dak Parkeersensor Sportstoelen Stoelverwarming Trekhaak Met nieuwe APK bij aflevering en 3 maanden garantie. Inruil mogelijk. Bel of mail gerust voor meer informatie of de afspraak voor een proefrit.

Voor een van onze relaties verkopen wij deze hartstikke leuke Citroen Mehari van 1976. Grijs kenteken, alhoewel dit niet belangrijk is want voor deze 40 jarige Mehari betaal je geen wegenbelasting. Hij rijdt, stuurt, schakelt en remt prima. De originele huif en deurtjes zijn erbij. Zeer complete Mehari dus voor een schappelijke prijs. Voor meer info of afspraak voor een proefrit bel of mail je even. Inruil mogelijk.

We bieden een prachtige Mazda Mx 5 Twins 1.9 NB ( 146 PK) Facelift aan in de bijzondere kleurstelling paars/blauw met beige lederen interieur. Originele kleur soft top. Buiten en binnen als nieuw! Zeer goed onderhouden. Origineel slechts 142.000 kilometer gereden. De complete onderhoudshistorie is erbij. Lederen stoelen met stoelverwarming, lederen stuur/versnellingspook/handremhendel. Met mooie 17 inch lichtmetalen velgen met zo goed als nieuwe banden. Pioneer radio navigatiesysteem, windblokker met speakers, chromen tankdeksel. Geen roest aan de dorpels. Inruil mogelijk. Bel of mail voor meer informatie of voor de afspraak van een proefrit.

Met nieuwe stoffen Sonnenland kap. Speciale uitvoering met 6 versnellingen, sperdifferentieel Billstein onderstel. Gelimiteerde uitvoering. Dit is nummer 1753 van een oplage van 7500 stuks wereldwijd. Originele wielen. Roestvrije auto. Elektrische ramen, elektrisch verstelbare en verwarmde spiegels, stuurbekrachtiging. ABS, Centrale deurvergrendeling 2 sleutels. Bel voor meer informatie of de afspraak voor een proefrit. Inruil is mogelijk

We hebben een bijzonder mooie Mazda Mx 5 NC van 2007 met slechts 93.000 kilometer op de teller. Dit zijn de aantoonbaar echte kilometers. Deze auto is bij ons onderhouden. De optische en technische staat waarin hij verkeert staat borg voor vele jaren rijplezier. Hij beschikt over een prachtige kleurcombinatie grijs metallic met lichtbruin lederen interieur, voorzien van stoelverwarming en een Bose geluidsinstallatie. Fraaie lichtmetalen velgen met zeer goede banden. Hij heeft onder andere de volgende opties: • Metallic lak • Boordcomputer • Airconditioning • Centrale vergrendeling • ABS • Climate control • Elektrische ramen • Electronic Stability Program (ESP) • Cruise Control • Airbags • Sportstoelen De APK is tot september 2017 en uiteraard geven we drie maande garantie op deze auto. Bel of mail voor meer informatie of het maken voor een afspraak voor een proefrit. Inruil is mogelijk.

Wij bieden een zo goed als splinternieuwe Mazda Mx 5 ND 2.0 liter Sky-Active aan. Hij is zes maanden jong en heeft 6800 km gereden. Deze snelle 2 liter beschikt over onder andere, de volgende opties: ABS, Bluetooth, Boordcomputer, Elektr. raambediening, Elektr. spiegelbediening en verwarmd, Sperdifferentieel, ESP, Telefoon voorbereid, Isofix, Kinderzitbevestiging, Lederen, interieur, Lichtmetalen velgen, Lichtsensor, MP3, Multifunctioneel stuur, Navigatiesysteem, Mistlampen, Niet-rokers auto, Regensensor, Volledige onderhoudshistorie, Stuurbekrachtiging, Stoelverwarming, Dagrijverlichting, Cruise control, Tractioncontrol, DAB + Tuner/Radio, Led verlichting !!, Centrale deurvergrendeling. Deze Mx 5 heeft nog 2 1/2 jaar Mazda fabrieksgarantie!! Bel voor nadere informatie of een afspraak voor een proefrit. Inruil is mogelijk.

Mooie Mazda Mx 5 NB, groen, slechts 117.345 km, Met o.a. de volgende opties: Stuurbekrachtiging, elektrische ramen, originele radio, lederen stoelen, lederen stuur, twee airbags, ABS. Distributie recent vernieuwd bij onderhoudsbeurt. Drie maanden garantie . Bel voor meer informatie of voor de afspraak voor een proefrit.

Deze prachtige NC Facelift is in nieuwstaat en heeft een volledig gedocumenteerde onderhoudshistorie. Vol met mooie opties zoals: lederen stoelen met stoelverwarming, airco, cruise control, elektrische ramen, elektrisch verstelbare en verwarmde buitenspiegels, centrale afstandbediende deurvergrendeling, ABS, ASC, airbags, windblokker, metallic lak, originele Mazda 16 inch lichtmetalen wielen, Deze Mx 5 wordt afgeleverd met grote onderhoudsbeurt, APK en 3 maanden garantie. Bel of mail voor een bezichtiging of een uitgebreide proefrit.

Zeer mooie Mazda Mx 5 NC 1.8 Niseko. Slechts 60.000 km gereden. De volledige historie van de auto is goed gedocumenteerd. Alle boekjes en rekeningen van de Mazda garage zijn bij de auto. Fraai bruin lederen interieur. Met climate control, stoelverwarming, radio/cd met MP3 met stuurbediening. Nieuwe banden. Inclusief groot onderhoudsbeurt, APK en 3 maanden garantie. Inruil mogelijk.

In nieuwstaat verkerende MXx 5 NB FL Twins Edition met 1.8 motor met 146pk. Deze auto is te koop met hardtop tegen een meerprijs van € 500.-. Hij wordt afgeleverd met groot onderhoud en een nieuwe APK keuring. Voor aflevering wordt hij professioneel compleet gepoetst en gepolijst. Deze uitzonderlijk mooie Mx 5 heeft de volgende opties: • abs • airbags 2x • alarm • startonderbreking • centrale deur vergrendeling • elektrsiche ramen • elektrische verwarmbare spiegels • lederen stoelen • stoelverwarming • radio cd speler • elektrische antenne • stuurbekrachtiging • 17 inch lichtmetalen velgen • verlaagd sportonderstel (is tevens op originele hoogte te brengen) Om de auto te bekijken of om een uitgebreide proefrit te maken ben je van harte welkom. Bel wel even voor een afspraak.Reacties zijn gesloten.