Motorrevisie

Door onze specialisatie in alle typen van de Mazda Mx 5 kunnen we een motorrevisie voor een zeer scherpe prijs en onder garantie aanbieden. Deze scherpe prijs  is altijd met inruil van een nog lopende motor. Bij ernstige schade aan de inruilmotor overleggen we altijd vooraf over de mogelijkheden.  Onze prijs is ook altijd inclusief  uit-, en inbouw.  De prijs van dit pakket voor alle typen Mazda Mx 5 motoren is € 2.950.-.    

Waarom een eenheidsprijs?

We hebben ons tarief afgesteld op de gemiddelde kosten van een motorrevisie. Deze kosten ontlopen elkaar niet veel voor een NA, NB, NC of ND motor. Onze prijzen gelden voor alle 1.6, 1.8 en 2.0 liter motoren.

Wat doen wij voor deze prijs

Voordiagnose en oliedrukmeting van de te reviseren motor. Uitbouw en demontage. Vaststellen van de defecten aan lagers, zuigers, zuigerveren en cilinderkop.  Controle op alle marges zoals vlakte van de kop, afwijkingen in de krukasstandaarden, meten van zuigers en cilinders op maat en ronding, vervangen van hoofd-, en drijfstanglagers, zuigerveren, distributie  en alle keerringen en afdichtingen.  Na de inbouw wordt de motor afgesteld en grondig getest.  

Motorswap

Ook voor het ombouwen van een Mazda Mx 5 1.6 NA of NB naar een 1800 motor kunt u bij ons terecht.

Ophaalservice

Bij motorschade is het niet verstandig om verder te rijden. In overleg kunnen we uw auto ophalen. Terug naar huis rijdt u zelf weer als nieuw!

Interesse?

Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 Comments are closed.